vanhaenglanninlammaskoirat 

old english sheepdogs est. 1986

ASUMME Mikkelissä, noin reilu 2 tuntia Helsingistä pohjoiseen, Etelä-Savon maakunnassa. Nykyään elelemme kahdestaan mieheni kanssa, lapsenlapset -joita on viisi- käyvät usein piristämässä niin koirien kuin meidänkin elämää. 

 

Ensimmäinen vanhaenglanninlammaskoira tuli perheeseemme 1986 ja ensimmäinen pentue syntyi 1989, myöhemmin joitakin coton de tulear pentueita sekä havannankoirapentueita, kaksi englanninbuldoggi pentuetta myös on kennelnimellä syntynyt, mutta tämä ei tuntunut ns "omalta" . Lisä tietoja Suomen kennelliiton jalostustietokannassa. 

 

Laumamme ei ole iso eikä tarkoitus olekaan pitää isoa koiramäärää kotona, koska mielestämme ne tarvitsevat niin ihmisen aikaa jokainen yksilöllisesti kuin muuta touhua karvarotuina esim. säännöllinen turkinhoito jne. Kotona asuvat koirat  Kanadan tuontiuros Ladykin´s Quincey ja Telma, joka on syntynyt 21.1.2019; virallinen nimi Blockhead´s Kiss With Love sekä vuonna 2023 kävinPortugalista hakemassa uuden tulokkaan eli Sealords Over The Moon "Mollyn". Havannankoiramme ovat osa-omistuksessa - toistaiseksi kotona ei asu yhtään.