24.03.2017

 

Pentusivu

SEURAAVA pentusuunnitelma syksyllä 2017, yhdistelmästä tarkemmin tuonnempana

Narttu on Lilyn 2015 pentueesta, lonkat B, kyynärpäät 0/0. Silmät tutkitaan lähempänä astutusajankohtaa ja samoin otetaan tarpeelliset geenitestit. Tämän nartun sisaruksista on kuvattu neljä, joista kolmella on A-lonkat ja sitten tämä yksi B-lonkkainen.

 

14.3.: Vierailu ell:n pakeilla: mikrosirutukset, terveystarkastukset ja punnitukset. Molemmilla pojilla kivekset paikoillaan, kaikilla kolmella on tosi hyvät purennat, ei sivuääniä sydämistä tms epänormaalia. Painavin on B. Johnny B Good 7.2kg, sitten on B.Journeyman ja B. Josephine molemmat 5.9kg. Tänään vielä matohäätö sekä pennuille että emolle. Emo on vielä halukas imettämään lapsiaan, aivan kuin arvaisi, että "kohta tää loppuu..." mutta niinhän se on, sillä ikää on lapsosilla 7-viikkoa.

 

 

Kuvassa pojat reilu 6 vk ikäisinä; edessä on B. Johnny B Good ja taempi on Journeyman, om. Mirjami Hautamäki

***************************

 

Pentupäivitystä.... Painot alkavat olla liki 4kg, lisäruuan tarve on pari kertaa vuorokaudessa, mutta emon maito näyttää kelpaavan liiankin hyvin. Viime viikolla pennut sekä emo ja Vellu saivat matohäädöt, seuraavan aika on 5 viikon kohdalla. Kuvassa pennut 22.2.:

 

 

Narttupentu noin 3vk

 

Eemil 2 viikon ikäiset urospennut sylissään

 

PENNUT ovat luovutusikäisiä maaliskuun puolivälissä ja ne myydään vastuullisiin koteihin sen jälkeen, kun tulevat omistajat ovat käyneet tutustumassa pentuihin sekä niiden vanhempiin.

Pennut ovat kaikki rekisteröityjä SKL:oon, niille on tehty pentutarkastus ennen luovutusta ja saat mukaan kattavan pentuohjeen sekä pentupaketin (kuppi, harja, pyyhe, ym pientä). Suositus on, että lupaudut tekemään terveystarkastukset koiran ollessa yli 12 kk ikäinen. Ks erillinen kirjoitus.

 

 

TERVETULOA tutustumaan meihin ja koiriimme!

 

PENTUE SYNTYI 25.1.2017 (2+1) SEURAAVASTA YHDISTELMÄSTÄ

 

Ladykin´s Quincey, FI, LT CH

Qubic´s Almost A Dream, C.I.B, FI MVA, DK MVA, EE MVA, EEJ MVA, LV CH, Balt CH, PMV-11, PMJV-11

Vellu
Lily

HD: A, ED: 0/0 - CA-testi: ei kantaja, PCD-testi: vapauttava = ei kantaja, EIC-testi: ei kantaja, MDR1: ei kantaja, silmätarkastus 9/2016=terve

.Luonteeltaan ´Vellu´ on rauhallinen, mutta tarpeen tullen leikkisä, avoin ja ystävällinen, pitää lapsista erittäin paljon ja tulee erittäin hyvin toimeen toisten koirien kanssa. Kooltaan  mitattu virallisesti (tuomari Juha Putkonen) 62cm, painoa 38kg cm.  SILMÄT: tummanruskeat, täysillä pigmentillä PURENTA: täydellinen saksipurenta Hampaat: välihampaiden puutos Turkinlaatu  on karkeaa ja pohjavilla riittävä. 

 

HD: B/C - ED: 0/0 - CA-testi: ei kantaja, PCD-testi: vapauttava = ei kantaja, EIC-testi: kantaja, silmätarkastus 9/2016=terve

Luonteeltaan ´Lily´ on leikkisä ja ystävällinen, pitää lapsista paljon ja tulee erittäin hyvin toimeen toisten koirien kanssa. Kooltaan  ´Lily´ on n. 63 cm/38 kg.  SILMÄT: tummanruskeat, toinen silmä täydellä pigmentillä, toisesta puuttuu PURENTA: kaikki hampaat, täydellinen saksipurenta Turkinlaatu  on karkeaa ja pohjavillaa on riittävän paljon; ei kuitenkaan liikaa. Purenta täydellisen kaunis saksipurenta, kaikki hampaat.

Sukutaulu OESCAn sivuilla

 

Alla: Lilyn tyttäret Blockhead´s Gala At Qubic (vas.) ja Blockhead´s Hey Look At Me

Gala asuu USAssa, valmistui nopeasti AM valioksi ja Hottey asuu Venäjällä ollen myös RKF valio