If better is possible, good is not enough"

UUTISIA 

Yllä kuvia ´Molly´ ja ´Taavi´

Vuosi 2024 

Vuoden alkupuolella muutama näyttely, Lahti ryhmis 19.1. jossa Molly oli PN2, sai Junnusertin sekä "ison" sertin. Hieno saavutus nuorelta tytöltä. Seuraava näyttely Suomessa oli Lahden KV, jossa sama sijoitus, mutta sai myös JunnuCacibin. Tallinnan näyttely huhtikuussa oli myös menestyksekäs, JunnuCAC sekä JunnuCACIB, PN3 sijoituksella. 

HUONO uutinen sen sijaan oli lonkkatulos, kuvauksessa jo näimme, että toinen lonkkanivel on outo, ja se lausuttiin E-asteeksi. Näin ollen Molly ei ole ainakaan jalostuskoira, jatkamme harrastusta ja seuraamme mihin tilanne johtaa. Nyt on täysin oireeton ja terveen oloinen nuori narttu.

 

Uusi vuosi alkoi surullisissa merkeissä, jouduimme luopumaan Vellusta 11.1. Sairaus vei äkillisesti ja jäljellä on vain ikävä. 

Mollyn vuosi alkoi hyvin: Lahden ryhmänäyttelyssä sijoittui PN2 ja sai sekä "ison" että Juniori sertifikaatin. 

Marraskuu

Talvi tulikin yllä ttäen ja maahan satanut runsaasti lunta - tämä on parempi ainakin koirille, jotka pysyvät puhtaampina... Kävimme viimeisen kerran pentuluokissa Narvassa, jossa Molly hienosti sijoittui ensimmäisen päivän näyttelyssä BIS4 pennuksi. Kiitos Jennille avusta ja Mollyn esittämisestä!

Lokakuu

Visiitti Viron näyttelyihin 21.-22.10. ja samalla Mollylle paljon harjoittelua kehäkäytökseen. Molly eli SeaLords Over The Moon on päässyt pentuluokkiin nyt kolmeen kertaan ja alkaa sujumaan jo vähän paremmin - neiti kyllä osaisi jos haluaisi :)

Pääsin Katjan ja Janinan kyydissä sekä Jenni peesasi omalla autollaan Tallinnaan, jossa ensimmäisen päivän tulokset olivat hyvät: Taavi eli Blockhead´s Mr Fantastic ROP, RYP4 ja uusi Eestin muotovalio sekä Cacib. Molly oli ROP pentu tuomarin vuolailla kehuilla, kiva oli kuulla että muutkin näkevät tämän tytön hienot liikkeet ja tyypin. Jennin koirasta tuli myös C.I.B sijoituksella  PN2 (juniori oli PN), ONNEA KAIKILLE!!  

Syyskuu

28.9. Pentue on nyt eläinlääkärin toimesta tarkastettu ja sirut laitettu, kaikki hyvin jokaisella pennulla. Luovutus ajankohta on syys-lokakuun vaihde ja sitten on talomme taas vähän aikaa "tyhjä". 

 

Liettua, Palanga 22.-23.9. Mollyn ja Kertun kanssa, joista Molly pennuissa 2 x ROP pentu ja sai Liettuan Pentuvalio tittelin. Tämä tuli aivan yllätyksenä. Kerttu sai 2 x luokkasertin ja tarvitsee vielä yhden tullakseen Liettuan valioksi. Ehkäpä joku päivä tämä toteutuu?


KESÄ -23

Montaa näyttelyä ei kesän aikana käyty, mutta kaksi uutta muotovaliota kuitenkin tuli - ja Taavi Blockhead´s Mr Fantastic sijoittui kolmessa näyttelyssä RYP3. Onnea Katja ja Janina!

 

Telma kävi Norjassa erikoisnäyttelyssä, sijoittui valioluokan neljänneksi, hyvä arvostelu mutta ei mitään muuta mainitsemisen arvoista. Samalla reissulla astututimme Telman Acciolla ja sen tuloksena syntyi elokuussa pennut. 

 

Alkuvuosi

Alkuvuonna kävimme mm Latviassa, jossa Telma valioitui Latvian sekä Baltian valioksi. 

Alakuvassa on Telman tytär Kerttu, joka oli Tanskan matkalla mukana, mukavasti matka meni vaikkei uusia titteleitä tullutkaan.