Edellinen pentue syntyi 21.1.2019

Pennut syntyivät Lieksassa, Vienon kotona koska itselleni tehtiin isohko leikkaus ja en ollut  kykenevä hoitamaan pentuetta sen alkuvaiheessa. SKL:n sääntöjen mukaan pennut tulivat tänne Mikkeliin 7-viikkoisina. 

Pennut ovat kaikki saaneet hyvät kodit; urokset menivät Siuntio, Kouvola ja Helsinki suuntiin, nartut Mikkeli, Lieksa, Kokkola ja Pyhäjärvi alueille. 

Vanhemmista...

´Vieno` on vahva ja sopusuhtainen narttu, joka on ollut terve ja sisaruksista lähes kaikki on kuvattu terveiksi, yksi C-lonkkainen. Toinen silmä Vienolla on sininen ja toinen ruskea, turkinlaatu karkea, täysi hampaisto ja erinomainen purenta. 

Luonteeltaan Vieno on leikkisä ja älykäs, iloinen ja seurallinen, mieluummin vähän vilkkaampi kuin rauhallinen. Vieno asuu Lieksassa, jossa tämänhetkisten suunnitelmien mukaan myös pennut tulevat syntymään ja kasvamaan. 

Muutama näyttelytulos on haettu, mutta omistajan olosuhteiden takia emme tähän ole 100% panostaneet - tarkoitus on kasvattaa perhekoiria, joista on muuhunkin kuin näyttelyyn, VAIKKAKAAN se ei ole poissuljettu jos siltä tuntuu! Pentujen ostajilta toivomme sitoutumista koiraan sen eliniäksi, pevisa-tutkimusten tekemista koiran ollessa vaaditun ikäinen ja mielellään kuulisimme mitä kasvatillemme elämässään kuuluu. 

Vienon vanhemmat ovat USA -tuontimme Lily ja Saksassa asuva komea Oli, joka on alunperin Kroatiasta.

´Moby´ oli rauhallinen, sosiaalinen ja vahva, neliömäinen uros ja liikkui kauniisti. Uroksen omisti Ulla Hellman/knl Grey Coats. 

YHDISTELMÄ on mielenkiintoinen sillä uroksella ei ole kuin yksi jälkeläinen ennestään ja Vienon sekä Mobyn sukutaulut ovat jokseenkin "käyttämättömiä" Euroopassa ja Skandinaviassa.

Vieno.jpg

BLOCKHEAD´S HAPPY SNOW WHITE 

´Vieno`

Lonkat B, kyynärät 0/0, silmät terveet -18

MDD: PCD, CA, MDR1, EIC = ei kantaja, terve

Vanhemmat:

Isä: Multi CH Reata´s Oli 

Emä: Multi CH Qubic´s Almost A Dream (USA tuonti)

Moby.jpg

 C.I.B LV MVA LT MVA LT JMVA LVJV-15 

SAXEN FARM'S AMERICAN MOB BOSS

(USA tuonti)

´Moby´

Lonkat B/C, kyynärät 0/0, silmät terveet -18

PCD, MDR1, CA terve vanhempiensa kautta

Vanhemmat:

Isä: Am GR CH Pettibone´s Little Big Man

Emä: Am CH Saxen Farm´s Spiral Squarecase