Esittelyä

Kokeilukuvat Sonylla 037.JPG
home.jpg

Asumme Mikkelissä, noin 230 km Helsingistä pohjoiseen hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Olemme jo kauan olleet vanhaenglanninlammaskoirien kanssa tekemissä; ensimmäinen koiramme tuli meille vuonna 1986 ja sen jälkeen on koiria ollut enemmän ja joskus jopa vähemmän kotona.

Koirillamme ei ole ns. kenneltiloja, joskin oma huone, jossa on trimmauspöytä + välineet sekä paikka rauhoittumiseen, jos sellaista haluaa. Pentueet kasvatetaan ensimmäiset viikot ns. makuuhuonepentuina eli vierihoidossa kasvattajan kanssa, myöhemmin ne sosiaalistetaan elämään vanhempien koirien kera. Omat aikuiset lapsemme asuvat omillaan, kahdella heistä on koirat perheenjäseninä.

Osa-omistamme useita koiria yhdessä ystäviemme kanssa ja sanonkin aina, että kuinka siunattua on kun omistaa hyviä ystäviä, ihmisiä joista on näiden vuosien varrella tullut tärkeätäkin tärkeitä! Kiitos teille kaikille että olette!! :)) Kasvatustyötä on paljon helpompi tehdä, kun on luottoihmisiä ympärillään. :)

Laumamme ei ole iso eikä tarkoitus olekaan pitää isoa koiramäärää kotona, koska mielestämme ne tarvitsevat niin ihmisen aikaa jokainen yksilöllisesti kuin muuta touhua karvarotuina esim. säännöllinen turkinhoito jne. Kotona asuvat koirat  Kanadan tuontiuros Ladykin´s Quincey ja Telma, joka on syntynyt 21.1.2019; virallinen nimi Blockhead´s Kiss With Love. Havannankoiramme ovat osa-omistuksessa - toistaiseksi kotona ei asu yhtään. 

Jos haluat tietää koiristamme lisää, käy jokaisen omilla sivuilla ja/tai Suomen kennelliiton jalostustietojärjestelmässä, jossa on mm. terveys- ja näyttelytulokset.Meillä oli noin 15 vuoden ajan myös coton de tulear -rotua, pentujakin syntyi, mutta vanhaenglanninlammaskoira on edelleen se numero yksi. 2014 tuli meille sijoitukseen havannankoira ´Helmi´ .

KOIRAMME sivulle....