Pentusivu

Pienimuotoista kasvatusta vuodesta 1989, "päärodun" ollessa vanhaenglanninlammaskoirat. Vuosien varrella meillä on ollut myös coton de tulear- rotua sekä kaksi englanninbulldoggi pentuetta; nämä ovat jääneet ja uutena tuli noin viisi vuotta sitten havannankoira. Ensimmäinen pentue syntyi 31.7.2018 ja tulevaisuus näyttää tuleeko jatkossa lisää ja jos, niin montako pentuetta. 

PENNUT myydään kolmeen kertaan madotettuina, rekisteröityinä SKL:oon ja mukaan tulee pentupaketteja sekä -ohje. Ostajien odotamme tulevan katsomaan pentuja ennen päätöstä hankkia JUURI tämä rotu, se on siinä vaiheessa vaatimuksena. 

Molemmat rodut ovat turkkirotuja ja jo harkintavaiheessa tulee miettiä, että jaksaako ja haluaako turkin kanssa viettää joskus tuntejakin viikossa - tämä ei ole pelkästään ulkonäkö kysymys vaan koiran ihonkin kannalta harjaus on tuikitärkeä. Eli mikäli aiot pitkäkarvaista rotua, mieti tarkoin ennen hankintapäätöstä. 

Kasvattajalta tulee niin paljon apuja, kuin se on mahdollista, kannattaa laittaa muistiin muutamat pienet vinkit. Kun koira vaihtaa pentukarvan ns juniorikarvaan, alkaa yleensä vaikein vaihe ja tässäkin voin sanossa, että sinnikkyys palkitaan ja lopussa kiitos seisoo!

Kaikki pennut tulee opettaa tapakäytökseen, kynnet tulee saada leikattua säännöllisesti ja kaikki muut hyvän koiranelämän alkeet opetellaan jo pentuiässä! 

Tervetuloa tutustumaan rotuihin, koiriimme sekä meihin! 

© 2021 by BLOCKHEAD´S. Proudly created with Wix.com