Uutisia 

HEINÄKUU 2021

Vähän päivitystäkin; hellesäiden vallitessa ei ole ollut suurta intoa istua tietokoneen äärellä ... Kesäkuun 19.päivä syntyi vanhaenglanninlammaskoira pentue, iso pentue Telmalle. Synnytys meni alle 4 tunnissa, vauhdikkaasti 10 pentua maailmassa. Yksi tytöistä kuoli valitettavasti vrk:n ikäisenä, se on enkelikoirana ♥  Pentujen kysyntä on HURJAA eikä kaikille kysyjille millään riitä omaa pupsia! 

Emme ole käyneet juuri missään, vaikka muutama näyttely on ollut korona -määräysten hellitettyä. Telman turkki on "äitiyslomalaisen kuosissa", Lily ja Vellu ovat lyhyessä karvassa. Ehkä loppuvuodesta pääsemme jonnekin, miten tämä tautitilanne tästä kehkeytyy eli laantuu toivottavasti.

OIKEIN LÄMMINTÄ JA MUKAVAA KESÄÄ KAIKILLE!

21.5.2021 Telman kanssa tiineysultrassa ja tulos oli positiivinen. Pentuetta odotellaan syntyväksi juhannusviikolla

7.4.2021 Eilen kävimme Telman eli Blockhead´s Kiss With Love kanssa Kouvolan Aitovet -ell asemalla virallisissa sydäntutkimuksissa ja oletukseni mukaisesti Telma on terve. Silmätarkastus 8.4. näytti silmienkin olevan kunnossa :o

Toivo eli Blockhead´s I Am Love kävi eilen silmätarkastuksessa ja silmät terveet. Odottelemme juoksua Telmalle...

07.03. Maaliskuuta elellään ja vuosi meni Covid19 pandemian takia melkeinpä kotona oleskellen. Pennut lähtivät helmikuun lopulla uusiin koteihinsa eikä meillä ole nyt uusia tulossa kummassakaan rodussa. 

-------------------------------------

JOULUKUUN 30.päivä syntyi ennätys iso pentue Elsa x Haba havannankoirille. Pennut sekä emä voivat hyvin. 

Toivotamme kaikille hyvää alkanutta vuotta 2021!

pentuja_13pv.jpg